Бесплатни подготвителни часови за државна матура на УАКС

Бесплатни подготвителни часови за државна матура на УАКС

Почитувани средношколци,

УАКС и оваа година организира подготвителни часови за државна матура по Математика, Македонски јазик и Англиски јазик.
Присуството е бесплатно и наменето за сите средношколци од земјата.
Часовите се интензивни и започнуваат од 9ти мај до 9 јуни со физичко присуство во просториите на УАКС.
Сите заинтересирани средношколци да се пријават на matura@uacs.edu.mk
Ве очекуваме!
Табела со распоред: