Конкурс за изработка на лого на Македонска банка за поддршка на развојот

Конкурс за изработка на лого на Македонска банка за поддршка на развојот

Почитувани студенти,

Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје објавува Конкурс за изработка на лого на Банката.

Конкурсот е од отворен карактер и е достапен за сите студенти, од сите факултети на Универзитет Американ Колеџ Скопје.


Сите информации околу конкурсот се наоѓаат на следниот линк.