Обука на тема „Практична примена на протоколот во меѓународната соработка“

Почитувани,

Универзитет Американ Колеџ Скопје има чест да Ви понуди професионална обука  на тема „Практична примена на протоколот во меѓународната соработка“ која ќе ја одржи амбасадорот д-р Данчо Марковски.

Обуката има за цел да понуди подигање на степенот на стручност и оспособеност за извршување на поставените задачи на државните и јавните службеници, нудејќи теориски и  практични знаења и нивна практична примена во секојдневната работа во доменот на протокол и меѓународна соработка.

Професионалната обука ќе се одржи на 21 јуни (четврток) од 9.00 до 16.00 часот, на Универзитетот Американ Колеџ Скопје.

Повеќе детали за обуката може да најдете ТУКА!

Similar Posts