Презентација за можности за размена преку програмата ЦЕЕПУС за студенти на ФСЈ

Канцеларијата на Централноевропската програма за размена на универзитетски студии (ЦЕЕПУС) при УАКС ги поканува сите заинтересирани студенти од Факултетот за странски јазици на презентација и консултација за програми за мобилност и можности за размена на студенти за пролетниот семестар во академската 2017/2018 година.

Датум: 13 октомври 2017 година (петок)

Почеток: 11:00 часот

Просторија: 3C (3-ти кат)

Similar Posts