Распоред за поправна испитна сесија

Почитувани студенти,

Распоредите за поправната испитна сесија за секој факултет можете да ги најдете подолу:

School of Business Economics and Management (make-up fall 2017)

Факултет за деловна економија и организациони науки (поправна сесија 2017)

School of Computer Science and Information Technology (make-up fall 2017)

Факултет архитектура и дизајн (поправна сесија 2017)

School of Political Science (make- up fall 2017)

School of Foreign Languages (make-up fall 2017)

Со почит,
Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts