Распоред на вторите колоквиуми за предметите од зимскиот семестар во академската 2016/2017 година

Почитувани студенти,

Распоредот на вторите колоквиуми за предметите од есенскиот семестар во академската 2016/2017 година е достапен на линковите подолу.

Ви посакуваме среќа!

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

 

Final Exam Schedule for the School of Business Economics and Management – Fall Semester 2016

Распоред за втор колоквиум на Факултет за деловна економија и организациони науки – Есенски семестар 2016

Распоред за втор колоквиум на Факултет за архитектура и дизајн – Есенски семестар 2016

Final Exam Schedule for the School of Computer Science and Information Technology – Fall Semester 2016

Распоред за втор колоквиум на Факултет за правни науки – Есенски семестар 2016

Final Exam Schedule for the School of Political Science – Fall Semester 2016

Final Exam Schedule for the School of Foreign Languages – Fall Semester 2016

Similar Posts