Скратено работно време на УАКС

Скратено работно време на УАКС

Почитувани,

Во летниот период од 08.07.2019 до 20.08.2019 година, работното време на Универзитет Американ Колеџ Скопје започнува во 08:00 часот, а завршува во 16:30 часот.