УАКС онлајн плаќања со Динерс Клуб

Почитувани,

Ве известуваме дека во рамките на онлајн плаќањето на УАКС ( UACS -ONLINE PAYMENTе овозможена наплата со Динерс Клуб кредитна картичка. При плаќање со Динерс Клуб кредитна картичка трошокот ќе биде поделен на 12 рати.

*НАПОМЕНА: Во случај на избор за целосна уплата на школарината, контактирајте ги Динерс Клуб на (02) 15 155 или пратете емаил на info@diners.com.mk.

Similar Posts