Шпаркасе банка Летна Академија – Vibe on!

Почитувани УАКС студенти,

Ве информираме дека во рамките на платформата #кариерабезбариера, Шпаркасе Банка организира Летна академија – Vibe on!.

Во прилог newsletter кој ги содржи подеталните информации.

Шпаркасе банка Летна Академија-Vibe on!

Пријавувањето за учество на Академијата е наменето за студенти (на додипломски и постдипломски студии) кои имаат висок потенцијал, на кои оваа академија ќе им даде можност за кариерен развој.

Similar Posts