РЕГИСТРАЦИЈА НА ПРЕДМЕТИ

Регистрација на предмети

ОНЛАЈН ИНДЕКС

Наскоро

ОНЛАЈН ПЛАЌАЊЕ НА ШКОЛАРИНА

Наскоро

Идни настани

Cras site amet nibh libero, in gravida nulla dignissimos

СИТЕ НАСТАНИ

ЗАПОЗНАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ СТУДЕНТСКИ КООРДИНАТОРИ

Elena Penkova

Undergraduate Student Coordinator

Викторија Гомбар

Меѓународен студентски координатор

Елена Поповска

Референт за додипломски студии - вонренди

Сандра Накова

Референт за додипломски и постдипломски студии

ВЕРУВАМЕ ДЕКА ОБРАЗОВАНИЕТО Е ЗА СЕКОГО