Банкарска програма за практикантска работа на Халкбанк АД Скопје

Банкарска програма за практикантска работа на Халкбанк АД Скопје

Наменета за студенти што: – не се во работен однос; – се студенти од последните студиски години или студенти на постдипломски студии од приватните или државните универзитети, помлади од 29 години. Овозможуваме: Практична работа со 8-часовен ангажман од понеделник до петок; Утврдена програма според која ќе се врши практикантската работа со назначен ментор; 14.000 денари…

ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТИ за организацијата Младински Сојуз

ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТИ за организацијата Младински Сојуз

За организацијата Младински Сојуз е независна, невладина, неполитичка и непрофитна организација основана во 1999 година. Нашите членови (70-80 членови) се млади луѓе помеѓу 15 и 35 години, кои работат, студираат или изразуваат интерес во процесите на ЕУ интеграција на нашата земја. МСК е воден од страна на младите луѓе за млади луѓе, овозможувајќи им големо…

Шпаркасе банка Летна Академија – Vibe on!

Шпаркасе банка Летна Академија – Vibe on!

Почитувани УАКС студенти, Ве информираме дека во рамките на платформата #кариерабезбариера, Шпаркасе Банка организира Летна академија – Vibe on!. Во прилог newsletter кој ги содржи подеталните информации. Шпаркасе банка Летна Академија-Vibe on! Пријавувањето за учество на Академијата е наменето за студенти (на додипломски и постдипломски студии) кои имаат висок потенцијал, на кои оваа академија ќе…

Летна пракса во ЕНДАВА Скопје

Летна пракса во ЕНДАВА Скопје

Почитувани УАКС студенти, Ова лето Ендава Скопје организираат пракса за студенти. Детални информации можат да се најдат на овој линк.  За било какви прашања контактирајте на RecruitmentSkopje@endava.com.

OPEN CALL for new Faculty members at the SCHOOL OF COMPUTER SCIENCE AND INFORMATION TECHNOLOGY
|

OPEN CALL for new Faculty members at the SCHOOL OF COMPUTER SCIENCE AND INFORMATION TECHNOLOGY

We are looking for candidates with degrees and experience in Computer Science University American College Skopje is an institution for higher education that combines the best of American and European educational standards. It was founded with the understanding that all people are created equal and enriched by education. UACS is a vibrant academic environment that…

Advertisement for hiring an associate in the finance sector (NATIONAL INSURANCE GROUP – AD INSURANCE POLICY)
|

Advertisement for hiring an associate in the finance sector (NATIONAL INSURANCE GROUP – AD INSURANCE POLICY)

Dear Students, The NATIONAL INSURANCE GROUP – AD INSURANCE POLICY is currently looking to hire an associate in the finance sector. Those interested can find the full specifics in the Call for Employment below.  

Opportunities at Sparkase Bank (Young Banker & Scholarship Program)
|

Opportunities at Sparkase Bank (Young Banker & Scholarship Program)

We inform you that within the framework of the platform #кариерабезбариера, Sparkase Bank organizes Sparkase Academy – Young Banker.   The “Best of South East” scholarship program represents an excellent opportunity for a one-year scholarship stay in Graz and the acquisition of practical experience for students from the South-Eastern part of Europe.