Internship for UACS psychology students at Psych Lab

Internship for UACS psychology students at Psych Lab

Psych Lab is a psychology student organization whose vision is to promote student’s well being by providing psycho-social support. We as an organization are looking for enthusiastic students who want to help us contribute to our society. What we offer? Internship experience which will provide you with extracurricular knowledge in the psychology field. A chance…

Повик за учество во практикантска програма на “МЛАДИ ХАБ”

Повик за учество во практикантска програма на “МЛАДИ ХАБ”

Почитувани УАКС студенти, Во прилог е повикот за учество во практикантска програма на МЛАДИ ХАБ. Овој повик е отворен преку проектот МладиХаб чија цел е да придонесе кон професионален развој и економска независност на младите преку одржлив систем за градење вештини и компетенции прилагодени на потребите на пазарот на труд. Оваа цел проектот ќе ја…

Стопанска банка АД Скопје вработува пред дипломирање!

Стопанска банка АД Скопје вработува пред дипломирање!

Драги студенти, Стопанска банка АД Скопје како партнер од доверба на своите клиенти  кој стреми кон нивен растеж задоволувајќи ги нивните потреби на лесен и брз начин, особена важност придава кон создавање на позитивно работно окружување на своите вработени. За да станете дел од тимот на СТБ потребно е да сте дипломирани или пред крај…

Пракси за сите УАКС студенти во Никоб Лаб

Пракси за сите УАКС студенти во Никоб Лаб

Драги УАКС студенти, НИКОБ ЛАБ И НИКОБ МЕДИКАЛ објавуваат оглас за извршување на платена практикантска работа во времетраење од 2 месеци, во областите  -бизнис администрација,  -психологија,  -компјутерска техника  -информатика   -правни науки.  Сите заинтересирани студенти, независно од годината на студирањето, да се пријават со своето CV на следниот меил: aleksandra.bojkovski@nikobmedical.mk sanja.sima@nikobmedical.mk 

Студентска работа во Red Bull

Студентска работа во Red Bull

Драги студенти, Тимот на Red Bull има потреба од нови студенти/ки маркетери. https://www.redbull.com/mk-mk/nov-red-bull-student-marketeer   КРАТОК ОПИС: Ако си од оние луѓе кои сакаат секој ден да им е различен, мечтаат да се дел од забавна и лабаво-напната работна атмосфера, не се фанови на “од 9 до 5 работно време”, сакаат секој ден да запознаваат нови…