Пракса во Рептил за УАКС студенти (Психологија)

Пракса во Рептил за УАКС студенти (Психологија)

Отворена пракса во РЕПТИЛ во секторот за човечки ресурси! Потребни Квалификации: студенти запишани на смер психологија Вештини и способности:  способност за самостојна и тимска работа;  динамични, иницијативни и насочени кон резултати;  одлично познавање на Microsoft Word, Excel;  точност, прецизност, дисциплинираност ; Основни одговорности кои следуваат со позицијата, со обезбедено менторство за…

Пракса во Рептил за УАКС студенти (Сметководство и ревизија)

Пракса во Рептил за УАКС студенти (Сметководство и ревизија)

Отворена пракса во РЕПТИЛ во сектор Сметководство! Потребни Квалификации: студенти запишани на смер Сметководство и ревизија Вештини и способности:  способност за самостојна и тимска работа;  динамични, иницијативни и насочени кон резултати;  одлично познавање на Microsoft Word, Excel;  точност, прецизност, дисциплинираност ; Основни одговорности кои следуваат со позицијата, со обезбедено менторство за…

Пракса во Рептил за УАКС студенти (Правни науки)

Пракса во Рептил за УАКС студенти (Правни науки)

Отворена пракса во РЕПТИЛ во правен сектор! Потребни Квалификации: студенти запишани на Правниот факултет Вештини и способности:  способност за самостојна и тимска работа;  динамични, иницијативни и насочени кон резултати;  одлично познавање на Microsoft Word, Excel;  точност, прецизност, дисциплинираност ; Основни одговорности кои следуваат со позицијата, со обезбедено менторство за спроведување на…

СОС Детско село Скопје – Oглас за практиканти – студенти по Психологија и Правни науки

СОС Детско село Скопје – Oглас за практиканти – студенти по Психологија и Правни науки

Приватната установа за згрижување на деца и младинци без родители и родителска грижа СОС Детско село Скопје го објавува следниов: Оглас за практиканти-студенти по Психологија   Локација: ул. Финска бр.131 Ченто   Времетраење на практична работа 10-20 часа неделно (работни денови Понеделник до Петок во период од 12:00 до 16:00 часот)   Потребни квалификации: -студенти…

“Пивара Скопје АД” објавува летна пракса

“Пивара Скопје АД” објавува летна пракса

ПИВАРА СКОПЈЕ АД како дел од мултинационалните семејства на Coca Cola HBC & HEINEKEN ви овозможува комбинирана летна пракса (терен-онлајн), препознавање на вашиот потенцијал и почеток на вашето професионално усовршување” ШТО ПРЕТСТАВУВА ЛЕТНАТА ПРАКСА? Одлична прилика што ќе ти овозможи да го запознаеш светот на Пивара Скопје како дел од Coca Cola HBC & HEINEKEN;…

Стопанска Банка АД-Скопје обезбедува студентска пракса

Стопанска Банка АД-Скопје обезбедува студентска пракса

Во насока на професионално усовршување и надоградба на стекнати знаења на редовните студенти Стопанска Банка АД-Скопје обезбедува студентска пракса со професионално менторство на работа на вистински проекти како и можност за вработување по завршување на практичната настава. Пријавувања на human.resources@stb.com.mk .

Оглас за пракса во Европската асоцијација за локална демократија АЛДА Скопје

АЛДА Скопје е подружница на Европската асоцијација за локална демократија – АЛДА, посветена на промовирањето на добро владеење и граѓанско учество на локално ниво. АЛДА особено се фокусира на активности кои ја потикнуваат соработката помеѓу локалните власти и граѓанските организации во Европската унија и пошироко. АЛДА Скопје е регионалната канцеларија на АЛДА, одговорна за членовите…