Пракса за студенти од Правен Факултет

Пракса за студенти од Правен Факултет

Почитувани студенти од Факултетот за Правни науки, Македонското здружение на млади правници објави повик за вклучување во практикантска програма за млади правници, која ќе се спроведува во периодот од април до јуни 2020 година, во Скопје, Битола, Прилеп, Охрид, Струмица, Куманово и Тетово.  Програмата се спроведува во соработка со судовите во Република Северна Македонија, Народниот правобранител,…

Пракса во GS VISUALS

Пракса во GS VISUALS

Ние: – Бараме 3Д артист со или без работно искуство кој ќе се приклучи на нашиот тим во Скопје, – Моделираме во AutoCAD, ArchiCAD и 3ds Max, – Рендерираме со „Corona renderer “ и „V-ray render engine“ , – Работиме постпродукција во „Adobe Photoshop“, „Adobe After Effects“ и „Adobe Premiere“, – Ќе Ви помогнеме за…