Administrator/HR position at Retolinks
|

Administrator/HR position at Retolinks

At Retolinks we have decided to hire two interns for the role of Administrator/HR. Ideal candidates would be students who are already studying at university UACS, or UACS graduates. 1. They will work only twice a week, for example, Monday and Friday from 7:00 a.m. to 3:30 p.m. 2. They will be able to study…

National Insurance Group Ad Insurance Policy – Hiring IT Programmer
|

National Insurance Group Ad Insurance Policy – Hiring IT Programmer

НАЦИОНАЛНА ГРУПАЦИЈА ЗА ОСИГУРУВАЊЕ – АД ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА објавува оглас за вработување на ИТ програмер Потребни квалификации – Завршено високо образование или апсолвенти од Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство – Длабокo познавања на програмирање во Python – Основни познавања html, php и Django – Основно познавање на Linux – Познавање на оперативни системи…

Open positions at LIDL
|

Open positions at LIDL

Current open positions at the company Lidl: Vrabotuvanje.com – Supply Chain Specialist – Скопје – ЛИДЛ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје Vrabotuvanje.com – Supply Chain Team Lead – Скопје – ЛИДЛ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје Vrabotuvanje.com – Area Sales Manager (Trainee Program) – Скопје – ЛИДЛ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје Vrabotuvanje.com – Team Manager for Logistic…

Оглас за Советник за клиенти во Контакт центар
|

Оглас за Советник за клиенти во Контакт центар

Работа со фиксно работно време, во смени, атрактивни услови, редовни месечни бонуси кои одат во цела плата, редовни тим билдинзи и тренинзи. Контакт: Zlatka Petreska HR Specialist Phone: +389 75 600 519

Оглас за вработување во Народна банка на Република Северна Македонија
| |

Оглас за вработување во Народна банка на Република Северна Македонија

Почитувани, Народната банка на Република Северна Македонија, денеска (22 август 023 година-вторник), во дневните весници „Коха“ и „Слободен печат“, објави оглас за вработување на 4 извршители на определено време, и тоа:   –      1 извршител на работното место „помлад аналитичар почетен II степен“ во Отсекот за надгледување на платните системи во Дирекцијата за платни системи, на определено време во траење од 2 години; –      2 извршители на работното место „помлад…