Finance intern for UACS students at iBorn

Finance intern for UACS students at iBorn

Драги УАКС студенти, Сите заинтересирани студенти од 3та година и апсолвенти на смеровите Финансии и Сметководство и ревизија може да аплицирате на огласот за Finance intern во iBorn: https://bit.ly/3OnAzYJ Поздрав

Оглас за вработување во Народна банка на Република Северна Македонија
|

Оглас за вработување во Народна банка на Република Северна Македонија

Народната банка на Република Северна Македонија, денеска (11 јули 2023 година-вторник), во дневните весници „Коха“ и „Слободен печат“, објави оглас за вработување на определено време во траење од 1 година, и тоа: Рокот за пријавување на кандидати ќе трае заклучно со 20 јули 2023 година.  

Оглас за вработување во Народна банка на Република Северна Македонија
|

Оглас за вработување во Народна банка на Република Северна Македонија

  Народната банка на Република Северна Македонија, денеска (30 јуни 2023 година-петок), во дневните весници „Коха“ и „Слободен печат“, објави оглас за вработување на 4 извршители на определено време во траење од 1 година, и тоа:   1 извршител на работното место „помлад организатор“ во Отсекот за подготовка и спроведување на постапките за јавни набавки во Дирекцијата за јавни набавки; 1 извршител на работното…

Отворена покана за  практиканство во Триглав пензиско друштво АД Скопје
|

Отворена покана за практиканство во Триглав пензиско друштво АД Скопје

Триглав пензиско друштво АД Скопје упатува отворена покана за  практиканство за сите заинтересирани студенти на УАКС.   Практичниот ангажман опфаќа: запознавање со основите и проширување на знаењето за пазарот капитално финансирано пензиско осигурување; запознавање со процесите на администрирање и управување со сметките на клиентите на друштвото; употреба и промоција на дигиталните алатки во продажните практики…

Програма за платена пракса, A1 WayUp за УАКС студенти

Програма за платена пракса, A1 WayUp за УАКС студенти

Драги УАКС студенти, Ве информираме дека А1 Македонија и оваа година, трет пат по ред ја имплементира програмата за платена пракса, A1 WayUp. Во оваа прилика го најавуваат почетокот на пријавувањето за сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите. Повикот е отворен за дипломци кои дипломирале во последните 12 месеци или кои годинава ќе ги…

Платена пракса за УАКС студенти од насоката софтверско инжинерство во Ассеко СЕЕ  

Платена пракса за УАКС студенти од насоката софтверско инжинерство во Ассеко СЕЕ  

Почитувани УАКС студенти, Ассеко СЕЕ  организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инжинерство. Праксата ќе се одржи период од 03.07.2023 до 31.07.2023. Во прилог огласот за праксата:

4th Coke Summership programme at Skopska Pivara

4th Coke Summership programme at Skopska Pivara

Coke Summership is a summer internship of Pivara Skopje AD, supported by the Coca-Cola HBC group, which represents an excellent summer opportunity to exchange new knowledge, socialize and gain experience that will help you in your personal and professional development. It is a program intended for all students who are in the final year of…