Практикантска работа во ОКТА

Практикантска работа во ОКТА

ОКТА објавува конкурс за практикантска работа во соработка со Универзитет Американ Колеџ – Скопје Услови за аплицирање: 1. Студентот да биде 3-та или 4-та година на студии од прв циклус или студент од втор циклус студии. 2. Студентот да има средно – високо познавање на англиски јазик. 3. Студентот да има познавање на компјутерски вештини…

Web Developers (WordPress) – DigiCube

Web Developers (WordPress) – DigiCube

Web Developers (WordPress) Location: Skopje Employment: full-time Key Skills: WordPress,HTML,CSS,Java Script,PHP,MySQL If you want to make a meaningful transition to new career with a leading Swiss/Macedonian company, your dream job is closer than you think. We are looking for an enthusiastic Web Developer (WordPress) to join our team in our modern offices at the most attractive location in Skopje. Teamwork, good communication, strong…

Job Announcement: Digital Marketing Officer – UACS Networking Sector
|

Job Announcement: Digital Marketing Officer – UACS Networking Sector

Job description: Maintenance and updating web content, new tools implementation, monitoring and control of the web sites www.uacs.edu.mk and www.ahss.edu.mk for all study programs and the University and the High School in general. Maintenance, creating and implementation of content on all social media platforms and profiles of UACS/AHSS – Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube Organization…

Три позиции за пракса и вработување во Грант Торнтон Скопје

Три позиции за пракса и вработување во Грант Торнтон Скопје

Драги студенти, Можност за пракса и вработување во Грант Торнтон Скопје. Грант Торнтон е фирма членка на Grant Thornton International Limited (GTIL), една од водечките организации во светот која обезбедува ревизорски, даночни и советодавни услуги кои им помагаат на динамичните организации да го поттикнат растот преку широк спектар на професионални услуги. Со нашите идеи, стандарди…

Министерството за финансии објавува јавен повик за волонтери

Драги студенти, Министерството за финансии објавува јавен повик за волонтери. Во прилог линкот:  https://finance.gov.mk/%D1%98%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%9A%D0%B5/ На овој јавен повик право на аплицирање имаат македонски и странски државјани кои се студенти запишани на I или II циклус економски или правни студии или дипломирани студенти по економски или правни студии. Волонтерската работа ќе се изведува во просториите на Министерството за…

Оглас за работно место АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР РЕВИЗИЈА во РСМ Македонија

Оглас за работно место АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР РЕВИЗИЈА во РСМ Македонија

Друштвото за ревизија  РСМ  Македонија  ДООЕЛ Скопје објавува оглас за работно место АСИСТЕНТ ВО СЕКТОР РЕВИЗИЈА   Како дел од секторот за ревизија на оваа позиција, Вие ќе:  Помагате во вршење на активности во ревизија Прегледувате и подготвувате работни документи Известувате за наоди Учествувате на состаноци за тековно планирање Комуницирате и соработувате со колеги и клиенти…