Jobs/Internships

Sep
13

Практикантска работа во Флеш Консалтинг

Флеш Консалтинг објавува конкурс за практикантска работа во соработка со Универзитет Американ Колеџ Скопје Услови […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL

Leoron Group Jobs

Почитувани студенти, Леорон вработува за студенти за повеќе позиции. Повеќе на https://www.leoron.com/jobs  

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Jul
24

Оглас за вработување во Народната банка на Република Северна Македонија

Почитувани студенти, Во прилог ви го доставуваме линкот од Огласот за вработување во Народната банка […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Jul
23

Пракса во ОКТА во Секторот Банкарство или Сектор Услуга на клиенти

ОКТА објавува конкурс за практикантска работа во соработка со Универзитет Американ Колеџ Скопје Услови за […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Jun
24

Платена пракса во Simplify-ERP

Почитувани студенти, Simplify-ERP е во потрага по млад и амбициозен кадар кој соодветствува на профилите […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Jun
22

ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА 2 (ДВА) ПРАКТИКАНТИ

Согласно Законот за практикантство „Службен весник на РСМ“ бр. 98/19, компанијата ИНТЕР Стеал Скопје објавува: […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Jun
20

Отворени апликации за втора генерација на A1 WayUp, платена практикантска програма на А1 Македонија

A1 WayUp 2022 Почитувани, Веќе втора година по ред, преку програмата A1 WayUp сме во потрага по 18 […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL
Jun
09

Персонал Программер има одлична можност за вработување на ИТ практиканти

Драги студенти, Персонал Программер има одлична можност за вработување на практиканти. Тренинг програмите во нашата […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships
DETAIL