Отворени апликации за втора генерација на A1 WayUp, платена практикантска програма на А1 Македонија

Отворени апликации за втора генерација на A1 WayUp, платена практикантска програма на А1 Македонија

A1 WayUp 2022 Почитувани, Веќе втора година по ред, преку програмата A1 WayUp сме во потрага по 18 дипломци што дипломирале во последните 12 месеци или кои годинава ќе ги завршат своите студии, а својата кариера сакаат да ја градат во А1 Македонија во една од следниве области: Data Analytics, Product development, IT & Technology, Sales Chanel development,…

Персонал Программер има одлична можност за вработување на ИТ практиканти

Персонал Программер има одлична можност за вработување на ИТ практиканти

Драги студенти, Персонал Программер има одлична можност за вработување на практиканти. Тренинг програмите во нашата компанија се бесплатни за студентите, тие имаат можност за работа на “ongoing” проекти од прв работен ден во неколку различни технологии на шест месечна пракса, за веќе постоечки наши партнери и истовремено да се пријавени и платени. По завршувањето на…

Платена пракса во Ассеко СЕЕ

Платена пракса во Ассеко СЕЕ

Драги студенти, Ассеко СЕЕ  организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инжинерство. Праксата ќе се одржи период од 04.07.2022 до 29.07.2022. Во прилог.

Можност за пракса и вработување во Majorel

Можност за пракса и вработување во Majorel

Драги студенти. Majorel е глобална компанија со присуство на 4 континенти, 32 земји, 100+ канцеларии, 69000 вработени. Нашите вработени успешно обезбедуваат подршка за клиенти на повеќе од 60 јазици. www.majorel.com Во Македонија започна со работа во Март 2022 година, со формирање на првиот тим за подршка на корисници на германски и англиски јазик за клиент…

Банкарска програма за практикантска работа на Халк Банка АД Скопје

Банкарска програма за практикантска работа на Халк Банка АД Скопје

Почитувани студенти, Халкбанк Ви ја претставува новата “Банкарска програма за практикантска работа на Халк Банка АД Скопје„ која започнува овој месец. Оваа програма е наменета за сите студенти од завршните дипломски и додипломски студии од областа на економијата, со цел преку 8 часовен ангажман во времетраeње од 2 месеци, студентите да се стекнат со практични знаења од областа на…

Пракса во KARIERA.mk

Пракса во KARIERA.mk

Почитувани студенти, Интересна можност за сите студенти кои сакаат да имаат платен ангажман во текот на летото од понеделник до петок (6h дневно). Имено KARIERA.mk е во потрага по иновативни и проактивни студенти од последна година на студии или пак пост дипломски студии кои имаат интерес во светот на маркетингот! Комплетни детали за летната пракса на следниот линк…

Interns in IT Risk Assurance – PwC

Interns in IT Risk Assurance – PwC

ApplyReturn to job search PwC е една од најголемите светски мултидисциплинарни организации кои нудат професионални услуги со над 295.000 професионалци во 157 земји во светот. Професионалци посветени на градењето на квалитетот на услугите во областа на ревизија, даноци, консултантски услуги како и услугите од областа на ИТ. Спојте ја Вашата љубопитност со постојаните можности за…