Платена пракса во ОКТА во секторот за КОО и комуникации

Платена пракса во ОКТА во секторот за КОО и комуникации

СООПШТЕНИЕ ОКТА објавува конкурс за практикантска работа во соработка со Универзитет Американ Колеџ – Скопје Услови за аплицирање: 1. Студентот да биде 3-та или 4-та година на студии од прв циклус или студент од втор циклус студии. 2. Студентот да има солидно познавање на Англиски јазик. 3. Студентот да има познавање на компјутерски вештини –…

Платена пракса во АМ Брокер

Платена пракса во АМ Брокер

Почитувани студенти, Платена пракса во АМ Брокер во следните сектори. Секторот за работа со осигурителни компании- Барање на понуди од различни осигурителни компании , правење на компаративни анализи се со цел да му се помогне на клиентот да избере најдобра односно најквалитетна понуда објаснуваjќи ј ги детално сите ризици кој се опфатени, учење на услови…

Пракса во Grant Thornton International

Пракса во Grant Thornton International

Почитувани УАКС студенти, Грант Торнтон, grantthornton.mk, е дел од една од водечките организации во светот, Grant Thornton International, составена од независни фирми кои обезбедуваат широк спектар на ревизорски, даночни и советодавни услуги. Доколку имате желба да стекнете знаење од искусни професионалци и сакате да бидете дел од нивниот тим, аплицирајте за практиканска работа во секторот за…

Coke Summership – Летна пракса на ПИВАРА СКОПЈЕ

Coke Summership – Летна пракса на ПИВАРА СКОПЈЕ

Драги студенти, Пред вас е одлична можност за аплицирање за летната пракса Coke Summership на ПИВАРА СКОПЈЕ. Сите  заинтересирани студенти, пријавете се на следниот линк .

БЕСПЛАТНИ 5-неделни курсеви за програмирање во Инфинум
|

БЕСПЛАТНИ 5-неделни курсеви за програмирање во Инфинум

Здраво студенти, Ние сме Инфинум – Хрватска ИТ компанија со присуство на повеќе локации низ светот (Хрватска, Словенија, Црна Гора, Велика Британија, Америка), а од неодомна и во Македонија. Броиме повеќе од 350 вработени, а дел од клиентите со кои што соработуваме се Philips, Porshe, A1, Nokia, Samsung, Disney, Nike, Erste Bank и други. Инфинум…

Пракса во ТРИГЛАВ пензиско друштво

Пракса во ТРИГЛАВ пензиско друштво

Триглав пензиско друштво АД Скопје упатува отворена покана за  практична работа за сите заинтересирани студенти на УАКС. Практичниот ангажман опфаќа: запознавање со основите и проширување на знаењето за пазарот капитално финансирано пензиско осигурување; запознавање со процесите на администрирање и управување со сметките на клиентите на друштвото; употреба и промоција на дигиталните алатки во продажните практики…

Codification – Finance Trainee Opportunities for students

Codification – Finance Trainee Opportunities for students

Dear students, We are from Codification, a Digital Transformation consulting firm based in UK and we expanded our Operations in Bulgaria, Sri Lanka and Malaysia with a 100+ workforce This email is regarding the Career opportunities we have in our organisation for which we are looking for the potential Candidates who have Internship  experience or…

Практична работа во Народната банка

Практична работа во Народната банка

Им посакуваме добредојде на практикантите! Студентите кои студираат во Република Северна Македонија и во странство може да поднесат пријава за вршење практична работа од областа на економијата, правото, информатичките науки и други општествени науки коишто се во доменот на работата на организациските единици во Народната банка. Времетраењето на практичната работа е еден месец во текот…