Оглас за вработување во Народна банка на Република Северна Македонија

Оглас за вработување во Народна банка на Република Северна Македонија

Почитувани студенти, Во прилог ви го доставуваме линкот од Огласот за вработување во Народната банка на Република Северна Македонија на неопределено време, и ве замолуваме да го споделите на вашите огласни мрежи. https://www.nbrm.mk/vrabotuvanje-vo-narodnata-banka-1.nspx Огласот е објавен и во дневните весници „Коха“ и „Слободен печат“, во нивните изданија од  (петок 10 декември 2021 година). Огласот е за вработување…

New open positions at University American College Skopje

New open positions at University American College Skopje

WE ARE HIRING! >JOIN OUR TEAM< *New open positions at University American College Skopje*   More information about the job descriptions, conditions, and required skills:   ASSISTANT SECRETARY GENERAL   QUALIFICATIONS At least BA in Law Excellent knowledge of the Higher Education Act of RNM English Language (minimum level B2)   SKILLS Teamwork Adaptability Flexibility…

Платена пракса за студенти од насоката софтверско инжинерство во Ассеко СЕЕ

Платена пракса за студенти од насоката софтверско инжинерство во Ассеко СЕЕ

Почитувани УАКС студенти, Ассеко СЕЕ  организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инжинерство. Праксата ќе се одржи период од 25.10.2021 до 26.11.2021. ПОВЕЌЕ за праксата:

Пракса во Адвокатска канцеларија за УАКС студенти од Факултетот за Правни науки

Пракса во Адвокатска канцеларија за УАКС студенти од Факултетот за Правни науки

Драги УАКС студенти од Факултетот за Правни науки Адвокатската канцеларија има потреба од адвокатски приправници кои сеуште се на студии и имаат потреба да го усовршат своето практично знаење и да го зголемат правното искуство. Потребно е да познаваат работење на компјутер. Работното време ќе биде по 4 часа во текот на денот по договор…

Платена пракса за студентите на УАКС во Џонсон Мети

Платена пракса за студентите на УАКС во Џонсон Мети

Почитувани студенти, Џонсон Мети од Скопје има потреба од практикант/и во одделот за човечки ресурси. Може да аплицираат студенти од Факултетот за деловна економија, странски јазици, правни науки, конретно за во одделот за човечки ресурси. Праксата е платена, и сите трошоци околу превоз и храна се покриени.  Праксата е со времетраење од минимум три –…

Internship at Dream Big Hospitality

Internship at Dream Big Hospitality

Who are we? Our team at DBH are true Hospitality and Food and Beverage sector professionals, specialized in recruitment and consulting.   What’s our statement? Mission – To bridge the gap between the ideal candidate and the ideal career choice. Vision – To become the partner of choice for hospitality employers and career seekers alike….

Работа и пракса за УАКС студенти преку платформата Bintern

Работа и пракса за УАКС студенти преку платформата Bintern

УАКС студенти, Преку платформата на Bintern на едноставен начин, УАКС студентите можат да го пронајдат вистинското работно место кое им нуди можност за практична надоградба на своето знаење, а со тоа и да си ја изградат сопствената кариера, на начин на кои го замислиле. Повеќе околу отворените позиции во атрактивни компании во земјата на следниот…