Новости

Mar
30

Mid-Term Exam SCHEDULE (Spring 2023)

Dear students, You may find the midterm exam schedules for your school below: Распоред за Факултет […]

By admin | News . Новости
DETAIL
Mar
15

CMA (Certified Management Accountant) Scholarship for UACS students!

If you are enrolled in a master degree program at the School of Business Economics […]

By Dimce Micevski | News . Новости
DETAIL
Nov
25

Панел дискусија – Дигитална трансформација: младите како двигатели на прогресот

Почитувани студенти, Универзитетот Американ Колеџ Скопје, Македонија2025 и Делта Му Делта, Ве покануваат на панел-дискусија […]

By Dimce Micevski | News . Новости
DETAIL
Nov
04

Mid-Term Exam SCHEDULE (Fall 2022)

Dear students, You may find the Fall mid-term exam schedules for your school bellow: Распоред за Факултет […]

By Dimce Micevski | News . Новости
DETAIL
May
09

БЕСПЛАТНИ 5-неделни курсеви за програмирање во Инфинум

Здраво студенти, Ние сме Инфинум – Хрватска ИТ компанија со присуство на повеќе локации низ […]

By Dimce Micevski | Jobs/Internships . Новости
DETAIL
Apr
26

CMA Scholarships available for UACS Master students!

If you are enrolled in a master degree program at the School of Business Economics […]

By Dimce Micevski | News . Новости
DETAIL
Jul
26

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Работно време на УАКС

Почитувани студенти,   Ве известуваме дека поради најавените високи температури, во периодот 27.07 – 30.07.2021, […]

By Dimce Micevski | News . Новости
DETAIL
Jul
19

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Промена на трансакциска сметка на УАКС

Драги студенти. Спојувањето на Охридска банка со Шпаркасе банка ќе резултира со промена на трансакциската […]

By Dimce Micevski | News . Новости
DETAIL