Работа/Пракса

Jan
15

ИТ практикантска работа во ОКТА

СООПШТЕНИЕ ОКТА објавува конкурс за практикантска работа во соработка со Универзитет Американ Колеџ Скопје Услови […]

DETAIL
Oct
14

Можности за УАКС студенти, отворени нови работни позиции во PwC

Драги студенти и алумни, Нови работни позиции во PwC. Огласите може да ги видите на следните линкови :  […]

DETAIL
Jul
27

Swiss Advertising Agency “DIGICUBE” is looking for WordPress Developer

If you want to make a meaningful transition to new career with a leading Swiss […]

DETAIL
May
14

3 месечна пракса за Бизнис аналитичари – ИТ Лабс

Драги студенти, Компанијата ИТ Лабс има отворен повик за 3 месечна пракса за Бизнис аналитичари/ Business […]

DETAIL
Mar
27

GRADUATE PROGRAMME | ENDAVA

Start your journey towards a successful career in Endava by taking part in our Graduates […]

DETAIL