DIGITAL EXECUTIVE EDUCATION – серија вебинари

DIGITAL EXECUTIVE EDUCATION – серија вебинари

Универзитет Американ Колеџ Скопје Ве поканува на DIGITAL EXECUTIVE EDUCATION (серија вебинари) кои ќе се одржат од 12-ти до 27-ми мај 2020 година преку конференциска врска на платформата Webex 🌐

УАКС ја организира оваа серија вебинари со цел да придонесе во јавниот дијалог со мислења, совети и поддршка при надминување на кризата и промена на општественото опкружување. Во оваа серија учество ќе земат повеќе професори и соработници на УАКС, чие искуство и експертиза им овозможува уникатен поглед на нештата, посебно во услови на криза и кризен менаџмент. Вебинарите опфаќаат различни теми, со цел разгледување на состојбите од повеќе аспекти, и се наменети за бизнис секторот, алумни заедницата на УАКС, како и за медиумите и општата јавност.

Регистрацијата за вебинарите е бесплатна.🆓

Сѐ што треба да направите е да се ПРИЈАВИТЕ на формите за регистрација за соодветните вебинари:

Тема “Лидерство за време на криза”
➡️ shorturl.at/pD189

Tема “Covid – 19 Заштита на нашите животи и егзистенции: императив на нашето време”
➡️ shorturl.at/djlmA

Tема “Ментално здравје во време на коронавирус”
➡️ shorturl.at/uERV6

Тема “Управување со бизнис во време на неизвесност”
➡️ shorturl.at/nrY15

Тема “Дигитален маркетинг во време на криза”
➡️ shorturl.at/EJLP5