Почитувани,

На линкот подолу можете да пристапите до конкурсот за запишување студенти на трет циклус студии – докторски студии на УАКС во академската 2023/2024 година.

Конкурс за запишување студенти на трет циклус – докторски студии на УАКС во академската 2023/2024 година

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Apply here