Неработен ден на УАКС – 11 октомври

Почитувани,

Универзитет Американ Колеџ Скопје Ви го честита претстојниот празник, 11 октомври – Ден на народното востание на Република Македонија.

Воедно, Ве известуваме дека неработен ден на УАКС ќе биде среда (11.10.2017 година), и на овој ден, Универзитетот ќе биде затворен.

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts