Распоред за поправна испитна сесија за пролетен семестар во академска 2016/2017 година

Почитувани студенти,

Распоредот за поправната испитна сесија за пролетниот семестар во академската 2016/2017 година е достапен на следниот линк..

Ве информираме дека поправните испити ќе се одржат во периодот од 12-16 јуни 2017 година.

Ви посакуваме среќа на испитите!

Со почит,

Универзитет Американ колеџ Скопје

Similar Posts