Честитка за Рамазан Бајрам

Почитувани,

Во име на Универзитетот Американ Колеџ Скопје, на сите припадници од исламска вероисповед им го честитамe претстојниот празник, 25 јуни – Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам.

Ве известувамe дека 26 јуни 2017 (понеделник) е неработен ден за граѓаните на Република Македонија. На овој ден, Универзитетот ќе биде затворен.

Сабота (24 јуни 2017) е работен ден на УАКС. 

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

 

Similar Posts