Почитувани,

На линкот подолу можете да пристапите до Конкурсот за запишување на студенти на прв и втор циклус студии на студиските програми на Универзитет Американ Колеџ Скопје во академската 2023/2024 година.

Конкурс за запишување студенти на I циклус студии на студиските програми на УАКС во академската 2023/2024 година

Конкурс за запишување студенти на II циклус студии на студиските програми на УАКС во академската 2023/2024 година

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на ел. пошта info@uacs.edu.mk или на телефонските броеви + 389 (0) 2 2463 156 / + 389 (0) 2 2463 159.

Аплицирајте сега!

Со почит,
Универзитет Американ Колеџ Скопје