Вебинар за пракса и вработување во British American Tobacco

Почитувани студенти, УАКС Алумни

Утре 4 Јуни 2020 година, во 14.00 часот, вклучете се на Вебинар за пракса, развој на кариера и вработување во British American Tobacco.

Овој вебинар е наменет за Вас, а претставници од компанијата British American Tobacco ќе Ви ги презентираат сите можности кои ги нудат за пракса и вработување!

Ве очекуваме утре во 14.00 часот со приклучување на следниов линк  https://zoom.us/j/99880614969

Апликациите за Meet Your Mentor програмата треба да се испратат на следниот е маил (ALMAKO_recruitment@bat.com)

Similar Posts