Прва дипломирана студентка на Катедрата по психологија при УАКС

Ева Барамачева е првата дипломирана студентка од Катедрата по психологија при УАКС. Таа одбрани дипломски труд под менторство на доц. д-р Димитринка Јорданова Пешевска. Честитки за Ева! 

Оваа година дипломира првата генерација психолози. Им посакуваме успешна кариера!
Ги охрабруваме идните студенти да се запишат на студии по психологија, на англиски јазик, само на Универзитет Американ Колеџ Скопје.

Уписите се во тек!
П

Similar Posts