Информација за летно работно време на УАКС

Почитувани,

Поради високите температури во претстојниот летен период, ве известуваме дека од 09.07.2018 до 10.08.2018 година, работното време на УАКС од понеделник до петок започнува во 08:00 часот, односно во 08:30 часот, а завршува во 16:00 часот, односно во 16:30 часот.

Саботите се неработни денови во горенаведениот период.

Воедно, би сакале да ве известиме дека денес, 6 јули 2018 година (петок), Универзитетот ќе работи до 16:00 часот.

7 јули 2018 година (сабота) е неработен ден на УАКС. На овој ден, Универзитетот ќе биде затворен.

Со почит,
Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts