Информација за прераспоредување на летно работно време на УАКС

Почитувани,

Ве информираме дека од 21 август 2017 година, работното време на Универзитет Американ Колеџ Скопје ќе биде од понеделник до петок, во периодот од 08:00 часот до 16:30 часот.

Започнувајќи од горенаведениот датум, саботите ќе бидат работни денови.

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts