Конкурс за запишување студенти на трет циклус студии – докторски студии на УАКС во академската 2017/2018 година

Почитувани,

Конкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии на Универзитет Американ Колеџ Скопје во академската 2017/2018 година е достапен на следниот линк.

Пријавувањето и запишувањето на кандидатите се врши до 12.10.2017 година. Документите се доставуваат исклучиво во електронска форма, на следниот линк.

Рана регистрација е до 12.09.2017 година.

За повеќе информации, контактирајте не на + 389 2 2463 156, или посетете ја интернет страницата на Докторската школа на УАКС.

 

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

 

Similar Posts