Летна пракса во ЕНДАВА Скопје

Почитувани УАКС студенти,

Ова лето Ендава Скопје организираат пракса за студенти.

Детални информации можат да се најдат на овој линк. 

За било какви прашања контактирајте на RecruitmentSkopje@endava.com.

Similar Posts