Пракса во KARIERA.mk

Пракса во KARIERA.mk

Почитувани студенти,

Интересна можност за сите студенти кои сакаат да имаат платен ангажман во текот на летото од понеделник до петок (6h дневно).

Имено KARIERA.mk е во потрага по иновативни и проактивни студенти од последна година на студии или пак пост дипломски студии кои имаат интерес во светот на маркетингот!

Комплетни детали за летната пракса на следниот линк –

Кариера Онлајн: Платена летна пракса во KARIERA.mk

Заинтересираните студенти да аплицираат на линкот со свое CV!