Interns in IT Risk Assurance – PwC

PwC е една од најголемите светски мултидисциплинарни организации кои нудат професионални услуги со над 295.000 професионалци во 157 земји во светот. Професионалци посветени на градењето на квалитетот на услугите во областа на ревизија, даноци, консултантски услуги како и услугите од областа на ИТ.

Спојте ја Вашата љубопитност со постојаните можности за учење и напредок и направете разлика. Придружете се на PwC и бидете дел од промената.

Што бараме?

Практиканти во ИТ Ревизија 

(Interns in IT Risk Assurance)

 • студенти или дипломци од областа на финансии, бизнис, економија или ИТ;
 • без претходно работно искуство.

Дополнителни барања:

 • одлично познавање на англиски јазик.
 • способност за тимска работа;
 • амбициозна личност со способност да работи во различна и

динамична работна околина;

 • флексибилност и желба за патување во регионот и пошироко.

Што нудиме?

 • комплетна програма за вовед во работата;
 • утврден систем на „пријател“ и „ментор“ за нововработените;
 • програма за постојан личен и професионален развој;
 • динамична и атрактивна работна околина;
 • комплетна програма за бенефиции на вработените;
 • интернационални ангажмани и можности за работа во други канцеларии на PwC.

📩 Senior Front-End Developer – Angular (Full-time/Remote)

👉  https://pwc.to/3yIlrxi

 

📩 Senior Back-End Developer – C# (Full-time/Remote)

👉 https://pwc.to/3P3yG0F

⏳ Рок за аплицирање за сите позиции е 15 јули 2022

Similar Posts