Работа и пракса за УАКС студенти преку платформата Bintern

УАКС студенти,

Преку платформата на Bintern на едноставен начин, УАКС студентите можат да го пронајдат вистинското работно место кое им нуди можност за практична надоградба на своето знаење, а со тоа и да си ја изградат сопствената кариера, на начин на кои го замислиле.

Повеќе околу отворените позиции во атрактивни компании во земјата на следниот линк – https://bintern.com/careers

Similar Posts