Распоред на подготвителни часови

Почитувани студенти,

Би сакале да Ве информираме дека  од  17ти Септември (утре) започнуваат предвидените подготвителни часови по предметите: 

-Цртање и сликање, 

-Англиски јазик, 

-Математика,

-Информатика

Часовите ќе се одржaт во просториите на Универзитет Американ Колеџ Скопје.

Во прилог распоредот со конкретните термини и простории.

Го очекуваме вашето присуство и Ви посакуваме успешен почеток на новата академска година.

Similar Posts