Честитка за Ден на народното востание

Почитувани,

Универзитет Американ Колеџ Скопје ви го честита претстојниот празник, 11 октомври – Ден на народното востание.

Ве известуваме дека просториите на Универзитетот ќе бидат затворени на ден 11 октомври 2018 година (четврток).

Со почит,
Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts