Биткоин: Практични примери за негова имплементација во банкомати – Отворено предавање 07.11.2017

Доколку го пропуштивте претходното предавање на една од најактуелните теми денеска – криптовалутите, придружете ни’ се на отворено предавање

‘Cryptocurrency: Bitcoin and practical examples of its implementation into ATMs’

Слушнете ги предизвиците за воведувањето на биткоинот во Словенија, како и неговата имплементација во банкомати, лично од познат претприемач, поранешен декан на ГЕА Факултетот за претприемништво, и визитинг професор на Универзитет Американ Колеџ Скопје, проф. Јака Вадњал.

ИСКЛУЧИТЕЛНА МОЖНОСТ!
ПРИСУСТВУВАЈТЕ НА ПРЕДАВАЊЕТО И ДОБИЈТЕ 25% ПОПУСТ ЗА МАГИСТЕРСКИ СТУДИИ НА УАКС!

Универзитет Американ Колеџ Скопје, во духот на промовирање на претприемачкиот дух како и потткнување на квалитетното високо образование ги организира овие отворени предавања. Професорите кои ги држат овие предавања се дел од академкиот кадар кој предава токму на магистерските студии на УАКС. Преку практични меѓународни примери и вистински искуства, го доближуваме практичното до теоретското и ставаме акцент на меките вештини, особено значајни за развој на менаџерските способности.

МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

Ве молиме потврдете го Вашето присуство на предавањето на ел. пошта: rahela.evtimova@uacs.edu.mk или на тел. број: 02 2463 156.

Similar Posts