Battle of Minds – ПОВИК за УАКС студенти од British American Tobacco

Повикот е наменет за сите студенти, каде нивната иновативност би можела да прерасна во идеја за финансиска поддршка!

Задоволство ни е да ви го претставиме проектот Battle of Minds, фокусиран на студенти и млади луѓе, лансиран од Бритиш Американ Тобако.

ЗА ПОВИКОТ

Ги поздравуваме сите студенти и други заинтересирани лица да ги презентираат своите идеи, а сите информации се подетално прикажани во постерот прикачен подолу:

Similar Posts