|

Зимски колективен одмор на УАКС и Американската Гимназија

Почитувани,

Ве известуваме дека зимскиот колективен одмор на УАКС и Американската Гимназија ќе трае во периодот од 27.12.2021 година (понеделник) до 09.01.2022 година (недела).
 
Последен работен ден на УАКС за 2021 година ќе биде 24.12.2021 година (петок).
 
Во периодот 10.01 – 14.01 2022 сите вработени на УАКС и Гимназијата ќе бидат достапни онлајн и ќе работат од дома.
 
Просториите на УАКС и Гимназијата се отвараат на 17.01.2022 година, со досегашниот принцип на работа и усвоеното работно време.

Среќни празници, од името на УАКС и Американска Гимназија.

Similar Posts