|

Известување за неработни денови на УАКС

Почитувани студенти, професори, пријатели,
ℹ️ Ве известуваме дека, утре 21.5.2021 (петок) и 24.5.2021 (понеделник), Универзитет Американ Колеџ Скопје нема да работи.
Ви го честитаме претстојниот празник, 24 мај – Ден на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј и Ви посакуваме убав викенд. 🤩

Similar Posts