|

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Промена на трансакциска сметка на УАКС

Драги студенти.
Спојувањето на Охридска банка со Шпаркасе банка ќе резултира со промена на трансакциската сметка на Универзитетот.
Сегашната сметка  530-0101009084-51 беше активна до 18.07.2021 година, од денес, 19.07.2021 година, ќе биде променета во 250-0101009084-83.
Ве молиме вашите идни уплати да ги извршувате на новата сметка.
Оние студенти кои уплатите по основ на школарина ги вршат девизно од странство, од 19.07.2021 година ќе биде потребно да ги уплаќаат на новата девизна сметка на Универзитетот  MK07250901000390457 преку новиот SWIFT код на банката  INSBMK22.
Ви Благодариме на разбирањето.
Со почит УАКС.

Similar Posts