|

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Работно време на УАКС

Почитувани студенти,

 
Ве известуваме дека поради најавените високи температури, во периодот 27.07 – 30.07.2021, УАКС ќе работи до 14 часот.
Дополнително, за уписи и онлајн регистрација или онлајн плаќање посетете ja нашата веб страна www.uacs.edu.mk  
Ви Благодариме на разбирањето.

Similar Posts