Колумна на проф. д-р Зоран Шапуриќ објавена во списанието „Порта 3“

Почитувани,

На следниот линк, можете да пристапите до колумната насловена „На патот кон еколошка држава“, напишана од проф. д-р Зоран Шауриќ, професор на Универзитет Американ Колеџ Скопје. Истата е објавена во списанието „Порта 3“, единствено стручно списание за градежништво, архитектура и екологија во Република Македонија.

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts