Конкурс за запишување студенти на прв циклус студии на студиските програми на Универзитетот Американ Колеџ Скопје во академската 2017/2018 година

Почитувани идни студенти,

На линкот подолу можете да пристапите до Конкурсот за прв уписен рок за запишување студенти на прв циклус студии на студиските програми на Универзитет Американ Колеџ Скопје во академската 2017/2018 година.

Конкурс за запишување студенти на прв циклус студии на студиските програми на Универзитетот Американ Колеџ Скопје во академската 2017/2018 година

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на ел. пошта info@uacs.edu.mk или на + 389 2 2463 156.

 

Со почит,

Универзитет Американ Колеџ Скопје

Similar Posts