Можност за платена обука на млади софтверски инжинери во Ассеко СЕЕ

Единствена можност за студентите на Факултетот за компјутерска техника и информатика при УАКС!
Доколку сакате да го проверите и збогатите вашето знаење, како и да искусите вистинска работна средина, не двоумете се.
Аплицирајте за платена практикантска програма за обука на млади софтверски инжинери (Young Software Engineers Program) во една од најреномираните ИТ компании во Македонија – Ассеко СЕЕ!
Повеќе детали за програмата за обука на млади софтверски инжинери се достапни во огласот, на следниот линк.

Similar Posts