Можност за пракса и вработување во Majorel

Драги студенти.

Majorel е глобална компанија со присуство на 4 континенти, 32 земји, 100+ канцеларии, 69000 вработени. Нашите вработени успешно обезбедуваат подршка за клиенти на повеќе од 60 јазици.

www.majorel.com

Во Македонија започна со работа во Март 2022 година, со формирање на првиот тим за подршка на корисници на германски и англиски јазик за клиент во туристичка индустрија.

Во моментов има повеќе отворени работни позиции кои може да бидат од интерес за вас.

https://jobs.majorel.com/north-macedonia/en/job-offers/customer-service-german/

https://jobs.majorel.com/north-macedonia/en/home/#jobs

Заинтересираните студенти да го испратат своето CV на sandra.grujevska@uacs.edu.mk

Similar Posts